Výprask pro Nečase a spol.: Zdrcující kritika od lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Výprask pro Nečase a spol.: Zdrcující kritika od lidí!

Premiér Nečas a jeho nepopulární vláda mají důvod k vráskám.
Premiér Nečas a jeho nepopulární vláda mají důvod k vráskám. (Reprofoto ČT)

Nad tím by se už měl zamyslet. S činností vlády Petra Nečase je podle Centra pro výzkum veřejného mínění (CVVM) nespokojeno už 89 procent lidí. Stejný počet dotázaných kritizuje také personální složení vlády. A jak si vede sám premiér? Tak s ním není spokojeno 82 % Čechů.

Nečasova vláda je vlastně nejhůře hodnocenou vládou od roku 1998, kdy CVVM s průzkumy začalo. „Mezi občany tak převládá ve vztahu k současné vládní koalici ve všech sledovaných aspektech poměrně výrazně nespokojenost nad spokojeností,“ uvedlo CVVM.

Od loňského února si vláda pohoršila ve všech sledovaných aspektech. Největší přírůstek kritických hlasů nicméně CVVM zaznamenalo u hodnocení samotného premiéra Nečase.

Autor:  ČTK,poe

Přečtěte si
zalesak2013
26. 3. 2013 • 17:08

Nedivím se, že není v oblibě u lidí. Ti nesnáší člověka za kterým se netáhnou průsery, který mluví k věci a s nadhledem. Nikoho neuráží a nic neověřeného neslibuje. Jeho odpůrci, kteří mají silnou podporu medií, si libují v planých slibech a ve snech, že ČSSD a KČSM přivedou zem k blahobytu bez ohledu na ekonomické možnosti státu. Vždyť jsme viděli kam komunisté přivedli bývalé socialistick státy. Že by se poučili, když jejich ideologie zůstává nezměněna?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.