VIDEO Čuníci v rukou tatérů: Týraní zvířat, nebo umění? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

VIDEO Čuníci v rukou tatérů: Týraní zvířat, nebo umění?

Nejdřív na prasatech, později na nás...
Nejdřív na prasatech, později na nás... (reprofoto - youtube.com)

Také jste si někdy lámali hlavu, na kom se nezkušení tatéři učí své řemeslo? Tetování zůstává do konce života a jenom výběr správného motivu zabere celé měsíce či roky. Plánování může přijít v niveč, pokud narazíte na nešikovného umělce. A protože lidských dobrovolníků není tolik, tatéři se trénují na prasatech!

„Vzhůru na prasečí farmu!“ Radí začínajícím umělcům belgický tatér Wim Delvoye. Ten už přes 10 let tetuje prasátka v Evropě a v následujícím videu to zkouší s vepříky z pekingské farmy. Prasečí kůži si nemůže vynachválit. Je prý velmi podobná té lidské a prasata při »zákroku« nic nebolí. Před tetováním se zvířátům pochopitelně podávají sedativa.

Prasečí »kérka« dokonce může zvířatům trochu prodloužit život před cestou na pekáč. Práce tatérů jsou ceněny a někdy si prasátka z farmy odnese nadšený sběratel.

Přečtěte si
lobotom
18. 9. 2013 • 21:28

Je to svinstvo a v poslední době jak slyším slovo "umělec", tak se mi vždy otevírá kudla v kapse! Ať si to ti neschopní patlalové zkouší na nějakém umělém materiálu! Zvířata tam jistě neprožívají ráj ani bez toho, ale to nemůže být obhajobou je ještě víc zneužívat ani pod drogama.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.