Záhadná smrt hlavního padoucha v novém Dallasu: Spáchá Džejár sebevraždu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Záhadná smrt hlavního padoucha v novém Dallasu: Spáchá Džejár sebevraždu?

Larry Hagman jako »Džejár« Ewing.
Larry Hagman jako »Džejár« Ewing. (Profimedia.cz)

Nečekaná smrt amerického herce Larryho Hagmana (†81) loni zkomplikovala život producentům nového pokračování seriálu Dallas. Jeho postavu ropného magnáta Džejára Ewinga museli z děje odstranit a je už jasné, že ho zabije výstřel. Možná z jeho vlastní zbraně!

V USA už má Džejár svou poslední epizodu za sebou. Hagman v ní telefonuje se seriálovým synem Johnem Rossem mladším a říká: „Neboj se, synu, mám skvělý plán. Neměl bys platit za mé hříchy. Pamatuj, že jsem na tebe hrdý. Jsi můj syn, od hlavy až k patě.“ V tu chvíli se ozvou dva výstřely a syn zoufale křičí: „Džejáre! Tati! Tati!“ Mimochodem, »tati« svého seriálového otce do té doby nikdy neoslovil.

Přestože Hagman byl v okamžiku natáčení už po smrti, jeho tvář v nich zahlédneme! Producenti ji totiž vystřihli ze starších dílů a do záběrů zamontovali tak dokonale, že by nikoho nenapadlo, že se Hagman natáčení neúčastnil.

Kdo padoucha Džejára sprovodí ze světa, se zatím neví. Dojemná slova těsně před výstřely ale naznačují, že by se mohl rozhodnout opustit svět dobrovolně! Rozuzlení se američtí diváci dočkají v pondělí 11. března...

Tak bude vypadat seriálový pohřeb slavného padoucha. Poslední rozloučení na ranči.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.