Syn a snacha propili nemohoucí ženě důchod: Nechali jí umřít ve výkalech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Syn a snacha propili nemohoucí ženě důchod: Nechali jí umřít ve výkalech!

Alenu a Zdeňka Hostašovy zajímaly jen peníze nemohoucí matky.
Alenu a Zdeňka Hostašovy zajímaly jen peníze nemohoucí matky. (Pavel Ryšling)

Vlastní mámu, resp. tchýni (62) nechali nemohoucí umírat ve špíně a o hladu, sami ovšem žili z jejího důchodu a dávek na péči. Žena nakonec po těžkých útrapách zemřela. Zdeněk Hostaša (41) a jeho žena Alena (38) nyní stojí před soudem.

Eva Hostašová byla po mozkové mrtvici zcela odkázána na pomoc příbuzných. Jejich péče však byla prakticky nulová. Jednou za týden z ní strhali pomočené a pokálené šaty zarostlé do odumřelé tkáně a syn jí místo jídla a pití naložil několik ran pěstmi či francouzskou holí. Když loni v březnu zavolala snacha k ženě záchranku, bylo už pozdě. Žena měla rozsáhlé proleženiny, velké plochy odumřelých tkání, byla dehydrovaná a měla otravu krve. V nemocnici pak zemřela.

Syn se snachou nikdy nepracovali. „Lékaře jsme nevolali, protože to bychom potom zdechli hlady. Z peněz matky bylo na jídlo a cigarety,“ šokoval svou výpovědí povedený syn. On i jeho žena nyní čelí před krajským soudem obžalobě z těžkého ublížení na zdraví a týrání. Za to jim hrozí až šestnáctileté tresty.

Přečtěte si
shenon
7. 3. 2013 • 01:30

Ty dva si pochopitelně zaslouží to nejhorší ale nikdo jinej se o ni nestaral.Žádnej doktor ani baby se sociálky.Dostávala sociální dávky,protože byla nemohoucí,ale to ji chodili jen prachy!Ty dostávala právě na to,aby si zaplatila někoho,kdo by se o ni staral.Ona si bohužel myslela,že se o to postará její vlastní rodina!

zaza30
5. 3. 2013 • 19:28

s***ě se patří donutit makat násilím!!! A tvrdě - místo basy galeje!!!!! Aby si zvykli na prácu rukama - to samý ty baby ze sociálky i doktora (ku), kterej(á) měl(a) starou paní na starosti!!!

buban
5. 3. 2013 • 18:43

ses snad pomatl ci co-podivej se na ty lud.ry poradne-nakonec je o tom v clanku i zminka, ze nikdy nepracovaly.

buban
5. 3. 2013 • 15:12

kde byl osetrujici lekar te pani(vim, v (_Y_)-jenom bral pravidelne mesicni castky za registrovanou pacientku-a kde byly ty rozkydle baby ze socialky?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.