Roman umlátil důchodce (†82), protože si platil jeho sestru (14) na sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Roman umlátil důchodce (†82), protože si platil jeho sestru (14) na sex!

zájem o sex s nezletilou stál důchodce život!
zájem o sex s nezletilou stál důchodce život! (ilustrační foto Profimedia.cz)

Když Roman D. z Vrchlabí zjistil, že jeho čtrnáctiletá sestra chodí poskytovat sexuální služby místnímu důchodci Emilovi S. (†82), byl vzteky nepříčetný. Chtěl si s chlípným staříkem vše vyříkat. Jenže návštěva se mu šeredně vymkla z rukou, jak píše archív kriminalitů.

Po krátké hádce s vilným seniorem na něj tehdy sedmnáctiletý mladík zaútočil nejprve pěstí, potom ho surově tloukl do hlavy láhví. Když se rozbila, vyměnil ji za kuchyňské prkýnko a nakonec za železný zouvák.

Podle své výpovědi při tom křičel »svině« a »buzerante«. „Nedokázal jsem přestat, nevím, co to do mě vjelo,“ řekl později u soudu, trval však na tom, že starci původně ublížit nechtěl. Někteří svědkové poukazovali na to, že samozvaný mstitel mohl přijít k seniorovi se záměrem vydírat ho. A k útoku přistoupil až ve chvíli, kdy jeho finanční nároky důchodce odmítl.

Z bytu si vrah odnesl tři sta korun a hodinky. Zda senior skutečně zneužíval jeho sestru, není jisté, zkušenosti s mladými dívkami však měl. V roce 1991 byl stíhán pro mravnostní delikty, nebyl však odsouzen. Naopak Romana D. soud v březnu 1993 do vězení poslal. Protože mu však v době spáchání činu nebylo ještě osmnáct, rozsudek byl mírný – pět let za mřížemi.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.