Modelka »krev a mlíko« Veronika Nagyová: Netrápí se dietami! Je narostlá tak, jak to mají chlapi rádi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Modelka »krev a mlíko« Veronika Nagyová: Netrápí se dietami! Je narostlá tak, jak to mají chlapi rádi!

Veronika Nagyová
Veronika Nagyová (Foto Aha! - Petr Novotný, ara)

Chtěla být princeznou, což jí pochopitelně nevyšlo. Taková profese není. Tak se stala modelkou. Ale ne tak ledajakou. Je tzv. »plus size« modelkou. Že nevíte, co to znamená? Její míry jsou 96-73-104 a měří 178 centimetrů. Modelka Veronika Nagyová (22) se rozvyprávěla pro Nedělní Aha! Létá po celém světě, »chodí« prestižní přehlídky, fotí a užívá si! Prostě jako klasická modelka. A hlavně, nemusí se mučit dietami!

Proč se nestala »normální« modelkou

Zkusila to ve velké agentuře, ale řekli jí, že musí zhubnout. Bravo. Tak nějak se dá zasít v puberťačce zrnko pochybností a hurá vstříc anorexii. „Zkusila jsem hubnout, ale nešlo to.“ Nikdy nedokázala mít útlou postavičku, nikdy se ale také nemučila dietami, měla to naštěstí v hlavě v pořádku. Prostě krásná holka jako lusk… Chlapům se líbí víc než »vychrtliny«!

Nehladoví, nestresuje se

A jak se dostala k »plus size« modelingu? Náhodou! Dostala kontakt v kavárně! Ozvala se agentuře, nafotila svoje první fotky a tři týdny na to měla svůj první katalog jedné italské značky. Hned letěla do Milána! Start jako hrom. „Bylo to super! Ale pak najednou bylo příležitostí míň, chvíli trvalo, než se to rozjelo, do toho jsem ještě studovala práva,“ vysvětluje.

Od té doby létá po celém světě, nejvíc do Itálie, Hamburku, Barcelony, Londýna, Dánska a chystá se i do Ameriky. „Pořád na cestách. Jsem někde čtyři dny a pak přijedu na dva dny domů, vyházím kufry, znovu zabalím, člověk si zvykne,“ usmívá se.

A v čem spočívá kouzlo »plus size«? „Mám konfekční velikost 40, nemusím se trápit dietami ani stresovat tím, že bych snad měla hlad. Můžu jíst všechno a jsem v pohodě,“ říká Veronika. Mrzí ji ovšem, že její velikost modelek zatím neznají v České republice. Tady frčí holky kost a kůže, i když nejvíc se pochopitelně prodávají oděvy pro normální ženy. Kdo tak asi má velikost oblečení 34? Vždyť to není ani hezké!

Je to velikost, která je větší než klasické S. „Moje míry jsou vlastně takové minimum, které může být pro tento druh modelingu. Já jsem mezi plus size ještě normální,“ vysvětluje Veronika. „Mezi normálními modelkami jsem tlustá, to je jasný,“ směje se. Budete se divit, ale »plus size« móda je pod tímto označením známa už asi 15 let!


Najedená = v pohodě

„Nikdy jsem na nás naštěstí neslyšela něco špatného od normální hubené modelky. Jen jednou jsem v Londýně přišla pozdě na focení. Vejdu tam, pozdravím, měla jsem dobrou náladu. Ale hned mezi dveřmi jsem potkala hubenou holčinu, ona si mě sjela pohledem a bylo to hodně nepříjemné. A celý tým měl tu její náladu, takže se na mě všichni dívali stejně zpruzele jako ona,“ vysvětluje. Je to jasné, najedení lidé jsou v pohodě. Hladoví bývají nervózní, podráždění, což ví asi každý z nás. „Nemusím se mučit dietami ani zvracet a jíst vatu. Nebo nejíst vůbec! Jsem strašně šťastná, že jsem normální a tohle dělat nemusím.“

Bývala ošklivka

Na základní škole byla prý vysoká, tlustá a měla krátké vlasy. Strašně jí to vadilo. „Byla jsem vždy za nejošklivější.“ A dneska? Kočka, která vás rozpálí. Navíc se pěkně směje, nehází nepřítomné zakaboněné pohledy. Začíná nový trend. Po světě vyhrávají soutěže krásy i modelky, které mají větší zadeček, prsa i boky. Jsou šťastné, veselé a prostě je to taková móda.



Přečtěte si
zadnice
4. 3. 2013 • 10:41

Už jsem myslel, že je to Nagyová z Chodova u K. Varů - milenka Nečase!!!

mitoz
4. 3. 2013 • 07:53

K tomu má ještě daleko.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.