VIDEO Otrávila dceru Terezku (7) nemrznoucí směsí: Soud jí snížil trest o 3 roky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

VIDEO Otrávila dceru Terezku (7) nemrznoucí směsí: Soud jí snížil trest o 3 roky!

Obětí, slzy a polibky… Veronika S. se po skončení soudu loučila se svojí sestrou Lýdií
Obětí, slzy a polibky… Veronika S. se po skončení soudu loučila se svojí sestrou Lýdií (Foto Aha! – David Malík)

Srdceryvným obětím a pláčem se máma travička Veronika S. (30) včera loučila se svojí mladší sestrou Lýdií (24). Odvolací soud zmírnil její trest z dvaceti na sedmnáct let vězení. Svou dceru Terezku (7) trávila nemrznoucí směsí, holčička málem zemřela.

„Odsouzení mé sestry je justiční omyl,“ okomentovala proces Veroničina mladší sestra, která naznačila, že viníkem by mohl být Terezčin otec. S Veronikou se její sestra vídá jednou za měsíc, kdy za ní jezdí do opavského vězení. „Rozhodně s trestem není smířená, je na tom psychicky dost špatně,“ řekla Aha! Lýdie. „Nás trápí, že si Terezku nemůžeme brát k sobě. Soud to sice dovolil, ale její otec je proti, prý to špatně snáší,“ prozradila.


U soudu se vymlouvala

Veronika S. z Karlovarska se v roce 2010 tehdy pětiletou dceru Terezku pokusila otrávit nemrznoucí kapalinou, kterou jí nalila do čaje. Veronika S. ale tvrdí, že za nic nemůže. „Cítím se být nevinná. Nikdo mi nemůže dokázat, ža jsem to udělala přímo já. Kapalinu jsem sice koupila, ale nepodala jsem jí to,“ tvrdila před soudem. Důvodem hrůzného činu byla podle obžaloby pomsta manželovi, se kterým se matka o malou Terezku střídala.

Video se připravuje ...

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.