Pohřeb vražedkyně Marie H.: Manžela ubila a zasypala hnojem. A pak se oběsila! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pohřeb vražedkyně Marie H.: Manžela ubila a zasypala hnojem. A pak se oběsila!

Na pohřeb vražedkyně dorazilo jen pár lidí.
Na pohřeb vražedkyně dorazilo jen pár lidí. (Aha! - David Malík, koláž Ahaonline.cz)

Umlátila manžela Vladislava H. (†54) polenem, tělo zabalila do igelitu, vhodila do jímky, zasypala hnojem a nahlásila jeho zmizení. Na veřejnosti pak hrála zoufalou manželku hledající ztraceného muže. Po dvou týdnech policie tělo našla a Marie H. (†48) se k loňské listopadové vraždě přiznala. Minulý týden neunesla tíhu svědomí a ve vazební věznici se oběsila na prostěradle. Včera se s ní nejbližší naposledy rozloučili.

Pohřeb se konal překvapivě v Praze, ačkoliv vražda se stala v Kardašově Řečici na jihu Čech, na statku, kde manželé bydleli a zároveň provozovali rodinný penzion. Dorazila na něj jen desítka nejbližších, včetně tří dospělých dětí.
„Bylo tam občasné napadání, ale spíš z tátovy strany. Je mi upřímně víc líto mamky než táty. Neměla to s ním lehký,“ přiznal deníku Aha! syn Ladislav ještě před matčinou smrtí. Včera nikomu z blízkých nebylo do řeči a v malém hloučku rychle opustili bránu olšanského hřbitova.


Sousedé po činu mluvili o častých hádkách i vzájemném fyzickém napadání mezi manželi. Vyústily bohužel ve velkou rodinnou tragédii.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.