Krutý člověk rozhodl o štěńátkách: Jste odpad, chcípněte! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krutý člověk rozhodl o štěńátkách: Jste odpad, chcípněte!

Štěňata skončila v krabici, naštěstí je zachránili strážníci.
Štěňata skončila v krabici, naštěstí je zachránili strážníci. (MP Votice)

»Chcípněte, nebo ať se postará někdo jinej,« rozhodl krutě o osudu tří bezmocných štěňat člověk, u kterého je jejich máma důvěřivě přivedla na svět. Tři chlupaté kuličky odtrhl od fenky, nacpal do krabice a hodil v osadě Amerika u Votic na Příbramsku do kontejneru.

Dvě psí sestřičky s bráškou ňafali mezi odpadky tak vytrvale, až si »vykřičeli« novou šanci na život. Dříve, než pošli hlady, mrazem a než je někdo v kontejneru pohřbil další hromadou smetí, je zachránili strážníci. Obě slečny dokonce v zápětí okouzlily nové páníčky, a tak už mají láskyplný domov. »Černý Petr« ale zůstává v drápkách brášky Blacka. Jméno mu daly děti, které ho chodí venčit do útulku v Hrachově. „Je psí rošťák. Pořád si chce hrát,“ říká s úsměvem vedoucí útulku Karel Soukup.

Mrňous má ale při vší smůle i trochu štěstí. Není úplně sám. „V kotci je s dospělým pejskem Sorbonem, který byl také nalezený v krabici se štěňaty. Je takový taťka. Prcek ho tahá za uši a on ho vychovává. Mají dobrý vztah,“ dodává Soukup. 
Pro Blacka by ale bylo nejlepší, kdyby stejně jako sestřičky našel pána, který na něj bude mít dost času, dopřeje mu dostatek pohybu, bude ho učit aporty nebo i jiné psí kusy. Black nebude úplný mrňous, vše nasvědčuje tomu, že je křížencem labradora. To je příslibem toho, že z něj bude oddaný přítel člověka a v létě si sním majitel užije spoustu legrace i u vody.

Jestli můžete dát Blackovi domov, péči a lásku, volejte na 724 133 399.



Přečtěte si
mathewik
22. 2. 2013 • 18:12

Dekuji vsem co se postarali o stenatka. Tahle spodina co si rika lidstvo si nezaslouzi nic jineho nez smrt!Proboha lidi co jste to zac? kdo nezazil psi lasku a vernost tak nevi nic.lidem se neda verit.Lituju jen toho ze nemam moc tyhle smejdy rozkrajet na nudle.

spajka
22. 2. 2013 • 15:13

společnosti nikdo nikoho nevodí za ručičku - natož aby někdo někomu HLEDAL a DÁVAL domov.Takovou výsadu mají jen určití lidé.Jsem ráda,že policisté zachránili štěňata a že se dostala do dobrých rukou.

henes
22. 2. 2013 • 09:05

dannaa A nezapomeňte dát domov i lidem !! Za co? Za to že jsou takový sv.ině? Díky bohu že se najdou ještě normální lidi.

dannaa
22. 2. 2013 • 05:38

A nezapomeňte dát domov i lidem !!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.