To jsou kočky! Přidejte se a hlasujte pro Královnu plesu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

To jsou kočky! Přidejte se a hlasujte pro Královnu plesu!

Stane se třeba tato kráska Královnou plesu? Záleží jen na vás...
Stane se třeba tato kráska Královnou plesu? Záleží jen na vás... (Ahaonline.cz)

Dnes v pravé poledne to vypuklo! Začalo hlasování pro krásky, které se touží stát Královnou plesu. První kolo trvá přesně týden a vzejde z něj pět postupujících do velkého finále jak z kategorie Královna, tak z kategorie Dvojice.

Dnes začíná první soutěžní kolo, které potrvá přesně jeden týden. Během něj můžete na www.kralovnaplesu.cz a www.ahaonline.cz hlasovat pro dívku, která vás nejvíc zaujala a pár, který si získá vaše sympatie. Zároveň je však stále možné dál přihlašovat fotky, protože soutěž je rozdělena do čtyř soutěžních kol, z nichž další začne už za týden.

VSTUPTE DO HLASOVÁNÍ ZDE!

Svou favoritku či pár, který si získal vaše sympatie můžete podpořit také na Facebooku, fotky soutěžících je možné také pomocí SMS zpráv takzvaně TOPovat, tedy posunout na přední pozice. Několik tipů, jak uspět, najdete ZDE.

Internetové hlasování má celkem čtyři kola, z nichž vždy vzejde celkem dvacet finalistů v každé kategorii (kompletní pravidla zde). Přihlašovat nové fotografie a bojovat o účast ve velkém finále tak můžete až do poslední chvíle. Přihlásit nové fotky můžete ZDE.

Dívka či žena, která se stane Královnou plesu, získá šaty a šperky od návrhářky Lucie Markové a spoustu další dárků. A pozor! Ceny dostávají i hlasující! Nehodil by se vám domů třeba robotický vysavač? Rozdáme jich hned několik! Přehled cen najdete ZDE.



Autor:  ph

Přečtěte si
buban
19. 2. 2013 • 15:54

tou se, zcela samozrejme, stane Ornellka. Skoda jen, ze nebyla na tom Videnskem-mohlo byt Cesko zas trochu slavnejsi...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.