Tipy na lepší sex: Křičte na sebe! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tipy na lepší sex: Křičte na sebe!

Oddělte sex od konfliktů
Oddělte sex od konfliktů (Profimedia.cz)

Máte někdy pocit, že z vašeho vztahu cosi vyprchalo? K partnerovi už necítíte to samé, co před lety. A o sexuálním apetitu ani nemluvě. Jiskra vyhasla, to se stává. Nedělní Aha! vám podle rozsáhlé studie britských sexuologů připravilo patnáct způsobů, jak vrátit do vašeho vztahu chuť a radost! Není snadné, aby váš milostný život byl i po letech pořád tak vzrušující a plný touhy. Když se nedaří v sexuální oblasti, nedaří se nikde. Cítíte se jako v pasti? Začněte se zase znovu milovat!

1. Oddělte sex od konfliktů

Žádný vztah není dokonalý a bez hádek. Spousta žen je ze svých mužů znechucena, ani s nimi nechtějí mít sex. Neodmítejte kvůli pomstě partnerovi. Zdravé hádky do vztahu patří! Snažte se to oddělovat!

2. Nezamrzněte

Problémy se kupí a kupí a vy už ani nemáte sílu nic řešit, a s vaším partnerem přestanete komunikovat. To je největší chyba! Partnera neobejmete a ani nepolíbíte, natož se pomilovat. Vyjádřete svůj názor, promluvte si! Klidně na sebe chvíli křičte, ale mluvte o věcech!

3. Řekněte: »miluji tě« alespoň jednou za čas

Musíte to ale opravdu cítít. Cedit to skrze zuby, nebo se naladit na autopilota a říkat to pořád dokola, také nemá žádný smysl. Pokud vám dělá problém říci partnerovi, že ho milujete, stačí to nějak dokazovat objetím či polibkem.

4. Pište milostné dopisy

Vzpomeňte si, jak bylo dříve úžasné dostat milostný dopis, najít ho pod polštářem. Restartujte staré zvyky! Komponujte milostné vyznání, sdělte svá přání a pocity. Rozhodně partnera nažhavíte a milování bude zase jako dříve!

5. Dotýkejte se

Už se ani nechytnete za ruce, když se spolu procházíte v parku, neobejmete se, nepoplácáte se po zadečku. Změňte to! Chyťte partnera za ruku, pohlaďte ho po ruce a vyjádřete mu svoji lásku. Jste tady přece pořád pro sebe. Určitě mu tím dodáte více odhodlání v chuti na vás.



Autor:  ane

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.